Zanggroep Pabo is 50 jaar en viert dit in en met Helmond!

Zanggroep Pabo bestaat 50 jaar en dat is een prima reden voor een feestje. Maar feestvieren doe je niet alleen. Zanggroep Pabo is geboren en getogen in Helmond en wil dit jubileum met alle inwoners van Helmond vieren. Daarom treedt de zanggroep gedurende het hele jubileumjaar op in verschillende wijken van de stad. Bij elk optreden deelt Zanggroep Pabo het podium met een vereniging, club of act uit die betreffende wijk. Zo verbindt Pabo mensen, verenigingen en wijken. Voor het publiek worden de optredens één groot feest. Misschien herken je de podiumbeesten uit je wijk, of je laat je juist verrassen tijdens een eerste kennismaking.

Het eerste wijkconcert belooft er een te worden om nooit te vergeten. Het wordt een middag vol dans en muziek. Een traktatie voor jong en oud. Maak het verjaardagsfeest van Zanggroep Pabo compleet en zorg dat je van de partij bent: In Wijkhuis De Geseldonk op zondag 7 april 2019 van 14.00 tot 16.00 uur (zaal open om 13.30 uur). Met een fantastisch optreden van DANSTIJD. Toegang is gratis

DANSTIJD is een dansschool die de focus legt op kwaliteit, techniek en plezier. En dat zie je terug het enthousiasme van de performance van deze jonge groep dansers.

De zanggroep werd op 17 april 1969, onder de naam Jongerenkoor Pabo, opgericht in de wijk Pronto in Helmond-Oost. Inmiddels is het koor uitgegroeid tot een enthousiaste, allround zanggroep met bekendheid in heel Zuidoost Brabant en daarbuiten. Deze groep sleepte prijzen in de wacht op verschillende festivals. Zanggroep Pabo bestaat uit meer dan 70 personen in de leeftijd van 7 tot 60-plus, onderverdeeld in Pabo-Junior, Pabo-Koor en Pabo-Band. Het veelzijdig repertoire varieert van musical tot feel good en van ontroerend tot humoristisch. Na 50 jaar spat het enthousiasme er nog steeds af en laten ze je ervaren dat samen muziek maken één groot feest is.

Bron foto: website Zanggroep Pabo

Tags