Van Tennessee naar Tivoli samen met KoBra

Popkoor Brandevoort KoBra verzorgt op  zondagmiddag 16 april vanaf 15.00 uur in De Geseldonk een optreden. Dit gebeurt in het voorprogramma van de muzikale theatervoorstelling ‘Van Tennessee naar Tivoli’. De theatervoorstelling wordt gemaakt door drie muzikanten en tegelijkertijd verhalenvertellers. Reinout, Robert en Roel nemen je met ‘The Getaway Car’ op reis. De verhalen, gedichten en songs brengen je langs maatschappijkritische situaties, weergaloze relatiecrashes en zeer irritante situaties met pubers in de hoofdrol. De zaal is open om 14.30 uur. Entree is € 10,00 voor een heerlijke muzikale theatermiddag.

Van Tennessee naar Tivoli is een voorstelling vol humor, interactie en verrassende wendingen waarbij gezelligheid niet geschuwd wordt. Tijdens deze voorstelling brengen Reinout, Robert en Roel een ode aan de gewone man. De gewone man die avonturen beleeft, de liefde kent en ellende meemaakt, kortom: hij leeft. Prachtige gedichten omlijst met muziek, enerverende verhalen en nostalgische liedjes kleuren het verhaal Van Tennessee naar Tivoli. Met een warm en gastvrij Brabants tintje nemen de drie je mee en duiken de bezoekers in de levens van de gewone man en vrouw.

Over het trio

Popkoor Brandevoort KoBra behoeft geen introductie in Helmond. Het trio dat de theatervoorstelling verzorgt misschien wel: Reinout Brocken heeft samengewerkt met o.a. Johnny Logan, Xander de Buisonjé en gespeeld met concertpianist Ivo Janssen. In de voorstelling bespeelt hij de basgitaar en cello.
Robert Spronk op toetsen, is mede bekend vanwege zijn strak studiowerk op de toetsen, veelzijdige composities voor koren, orkesten en ensembles.
Roel Timmers, schrijver van de gedichtenbundel ‘ZOmaargedichtjes2022’, is bekend als zanger van The Buttshakers Show en zijn solowerk als TimsMusic.
Dit muzikale trio staat bekend om de prachtige driestemmige samenzang.

Wil je al vast een blik op de voorstelling, bekijk dan deze filmpjes

De geur van platanen zie je HIER

en Maltezer zie je HIER 

Kaartverkoop via Eventix en via de bar van wijkhuis De Geseldonk.

Tags