Tribute To The Cats Band in De Geseldonk

In de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek hebben The Cats een vooraanstaande rol gespeeld. Wie herinnert zich niet klassieke hits als ‘One way wind’, ‘Times were when’, ‘Lea’, ‘Why’ en ‘Where have I been wrong’. Met een totaal van 22 noteringen in de top tien en vele gouden en platina platen werden The Cats met hun ‘palingsound’ een begrip.

In 2003 heeft de Tribute To The Cats Band zich ontfermd over de rijke muzikale nalatenschap van hun legendarische dorpsgenoten. Met z’n achten staan ze garant voor een sfeervol avondvullend programma, met repertoire dat The Cats tot ver over onze landgrenzen succes heeft gebracht.

Hoezeer de muziek van The Cats ook nu nog steeds mensen in vervoering brengt, wordt wekelijks bewezen tijdens de concerten van de Tribute To The Cats Band. Niet alleen de generatie die in de jaren ’60 en ’70 het tijdperk van The Cats heeft meegemaakt gaat een avondje ‘uit z’n dak’, steeds meer jongeren volgen dat voorbeeld.

Inmiddels heeft de Tribute To The Cats Band al meer dan 300 concerten gegeven. Bovendien heeft de band in eigen beheer vier cd’s/dvd’s gemaakt.

Op 14 mei 2022 kunt u vanaf 21.30 uur ook genieten van het optreden van de Tribute To The Cats Band in wijkhuis De Geseldonk. De zaal gaat open om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar via de site: www.tributetothecatsband.nl/events/helmond en op de avond zelf aan de deur voor € 23,00.(mits niet uitverkocht)

Bron foto en tekst www.tributetothecatsband.nl

Tags