Toneelstuk “Zoeken”

 

UITNODIGING – Toneelstuk Zoeken – 30 november – 19.30 uur – Wijkhuis De Geseldonk

Helmond dementievriendelijke gemeenschap

Steeds vaker zullen mensen met dementie tussen ons wonen. Zij zijn partner, vriend(in), sportmaat, lid van de vereniging of klant. Iedereen van gemeente tot bank, van buurman tot ondernemer, van politie tot vereniging, kan iets doen om ervoor te zorgen dat mensen met dementie en hun naasten volwaardige leden van onze samenleving zijn en blijven.

We nodigen u van harte uit om te komen kijken naar het toneelstuk Zoeken, gespeeld door Toneelvereniging Laarbeek. Op donderdag 30 november om 19.30 uur in Wijkhuis De Geseldonk, Cederhoutstraat 44 te Helmond.

“ZOEKEN” gaat over de zoektocht van een man met dementie die steeds minder lijkt te passen in zijn omgeving. Zijn naasten willen hem steunen, maar door onwetendheid en onbegrip is dat nog niet zo makkelijk.

Het stuk wordt ingeleid door schrijfster en regisseur Lotte Goossens.
Na het toneelspel vindt een korte interactie plaats met de toeschouwers.

Na het toneelstuk is er ruimte om vragen te stellen, of in discussie te gaan met de aanwezige casemanagers dementie van Zorgboog en Savant en opbouwwerkers van LEVgroep Helmond.
Ook zal er voldoende informatiemateriaal aanwezig zijn dat u mee naar huis kunt nemen om nog eens rustig door te lezen.

U bent van harte welkom. Om te zorgen voor voldoende koffie en thee willen we graag dat u zich aanmeld door een mailtje te sturen naar maartje.vos@levgroep.nl of te bellen met Sociaal Team West van de LEVgroep op 06-48 57 66 24 vóór 25 november

Tags