’t Houts Wielerspel vol in de startblokken

De Giro d’Italia, op 11 mei 2019 is de eerste van het drietal grote wielerrondes binnen de Wielersport. Wordt dit het jaar van een tweede overwinning in een van de grote rondes voor onze held Tom Dumoulin? Gaat Dylan Groenewegen er in slagen om een aantal zeges aan zijn palmares toe te voegen? Weet het team van Jumbo-Visma ons te verrassen met een sterk vernieuwd team?Kortom: er komt een enorm mooi en spannend jaar aan voor de (Nederlandse) wielerliefhebber en uiteraard is de organisatie van het groot Houts Wielerspel van de partij!

Grote loterij en met meer deelnemers grotere prijzen

Afgelopen jaar hebben we een indrukwekkende grand-départ gehad met het nieuwe concept onder leiding van organisator Pierre Snijders en dit jaar kijkt de organisatie er naar uit om het deelnemersveld te mogen verbreden. Waar men tijdens de Tour de France van 2018 al een kleine 100 deelnemers mocht verwelkomen, wil de organisatie voor het komend jaar inzetten op het dubbele aantal. En dat kan natuurlijk niet zonder jullie deelname! De uit te keren prijzen worden groter, naarmate het deelnemersaantal stijgt, evenals de spectaculaire loterij aan het einde van de Tour de France.

Op 11 mei wordt gestart met de Giro d’Italia, waarna later in het jaar de Tour de France en de Vuelta a España zullen volgen. Houd dus goed de berichtgeving in de gaten op de Facebookpagina (’t Houts wielerspel) en website www.houtswielerspel.nl en mis niets over de ieder jaar weer spannende Houtse Wielerspellen!

De organisatie ligt in handen van Mierlo-Hout in Actie en Snookertown.

Veel succes en tot gauw op ’t Hout

Tags