De baan

Je bent het gezicht van het Wijkhuis. Tot jouw taken behoren het ontvangen van onze gasten, het draaien van bardiensten en uitvoeren van keukenwerkzaamheden, het klaarzetten van vergaderruimtes en het begeleiden van de vrijwilligers.

Het betreft een aanstelling voor gemiddeld 20 uur per week. De werkzaamheden vinden zowel overdag als in de avonduren plaats. Tevens hebben we in de weekenden ook een aantal evenementen.

Het team bestaat uit vijf vaste medewerkers en een twintigtal vrijwilligers.

Jij

Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om in de avonden en weekenden te werken. Daarnaast beschik je over goede sociale vaardigheden. Ervaring of affiniteit met de horeca is een pré.

Wij

Wij bieden jou een functie binnen een sociaal team in een informele setting.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de horeca-cao.

Wijkhuis de Geseldonk

Wijkhuis de Geseldonk is een non-profit organisatie die ten dienste staat van de Houtse verenigingen en instellingen en werkt voornamelijk met vrijwilligers. Vele verenigingen hebben hun thuis in de Geseldonk en organiseren daar ook tal van activiteiten. Ook op maatschappelijk gebied zijn er tal van instellingen actief.

Heb je interesse of wil je meer informatie, neem gerust contact op met of stuur je sollicitatie vóór 25 september 2023 naar:

Stichting Wijkhuis De Geseldonk

T.a.v. Tim Kuijpers

op e-mailadres: info@degeseldonk.nl

of mobiel nummer: 06 24270632

DE GESELDONK IS OOK VAN U, TOT SPOEDIG IN DE GESELDONK!!

Tags