Oma’s aan de macht!

Houtse Toneelgroep speelt kindertoneel.

Meestal zijn oma’s lief en verwennen ze hun kleinkinderen met cadeautjes en snoep. De oma’s in dit verhaal zijn echter compleet anders! Oma Pandora en haar vriendinnen Secretia en Kenau zijn namelijk gruwelijk gemeen, ze haten de wereld en zijn ontzettend jaloers op kinderen. De oma’s zijn het zat. Ze worden weggeduwd in de rij, niemand staat voor ze op in de bus en ze worden in een flat gestopt. De oma’s komen daarom in opstand. ZIJ willen aan de macht!! Voor deze opstand hebben ze echter wel heel veel geld nodig.

Daarom bedenkt Pandora een sluw, crimineel plan. Samen met haar vriendinnen als handlangers wil ze dit plan gaan uitvoeren op de verjaardag van haar kleindochter Sam. Maar zal dit plan wel slagen? Of steekt de excentrieke, speurende inspecteur van Balen hier een stokje voor? En zal die rare kinderjuffrouw Dora Dartel geen roet in het eten gooien?

Wil jij weten of dit ietwat spannende, maar vooral doldwaze avontuur goed afloopt? Kom dan gezellig kijken naar onze voorstelling.

Oma krijgt gratis entree bij minimaal één kleinkind

Natuurlijk zijn (lieve!) oma’s ook welkom. Speciaal voor deze voorstelling mogen lieve oma’s zelfs gratis komen kijken wanneer zij één of meerdere kleinkinderen meenemen.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf +/- 5 jaar. De duur van de voorstelling is +/- 40 minuten voor het eerste bedrijf, gevolgd door +/-15 minuten pauze, gevolgd door het tweede bedrijf +/- 40 minute.

Speeldata

– Zaterdag 23 maart 19:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk

– Zondag 24 maart 10:30 uur in Wijkhuis De Geseldonk

– Zondag 24 maart 14:00 uur in Wijkhuis De Geseldonk

Entreekaarten & reserveren

De entrée is € 5,00 p.p.

HTG-Reserveerlijn / SMS / WhatsApp
Spreek je reservering in op de reserveerlijn: 06-12 89 57 27 of stuur een SMS of Whatsapp. Je hoeft je kaarten pas op de dag van de voorstelling te betalen (contant + pin). 

Aan de kassa kun je contant betalen of pinnen.

Aan de bar van De Geseldonk kun je enkel contant betalen

Online reserveren

Reserveer online via www.houtsetoneelgroep.nl 

Tags