Minor frisfeest op vrijdag 8 maart

Minor Helmond geeft een feest voor middelbare scholieren van 12 tot en met 17 jaar. Er wordt geen alcohol geschonken, maar dat mag de pret zeker niet drukken. De feesten zijn ontzettend gezellig! Voor slechts €4 (excl. service- en administratiekosten) ben je erbij! Op 8 maart zijn er optredens van onder andere Sem van Dijk en Joyliana.

Minor start om 19:30 uur en duurt tot 00:00 uur. Het is mogelijk om tot 20:30 uur naar binnen te gaan. Na 20:30 uur geen entree meer, ook al ben je in het bezit van een kaartje. Kosten van het kaartje kunnen in deze ook niet worden vergoed. Wil je eerder weg? Je kunt ten aller tijde het feest vroegtijdig verlaten. Eenmaal buiten is dan ook buiten. Tussentijds is het niet mogelijk even naar buiten te gaan.

Kunnen jouw ouders het kaartje niet betalen, dan is het toch mogelijk om aan Minor frisfeest deel te nemen. Dit gaat onder bepaalde voorwaarden via Stichting Leergeld Helmond. Via deze link vind je meer informatie. Tijdens de avond is er beveiliging en EHBO aanwezig.

Meer informatie op Minor Helmond

Tags