Mantelzorgbijeenkomst over casemanagers

Mantelzorgers hebben een belangrijke en vaak intensieve taak. Zorgen voor een ander is zeer dankbaar en waardevol. In combinatie met een eigen gezin en of baan kan het echter ook voor de nodige uitdagingen zorgen.

U kunt bij uw zorgen hulp krijgen van een casemanager. Op woensdag 28 februari wordt in wijkhuis De Geseldonk een mantelzorgbijeenkomst georganiseerd met als onderwerp: de rol van een casemanager. Deze avond is gratis toegankelijk.

U krijgt antwoorden op al uw vragen betreffende de hulp die een casemanager u kan bieden en vanzelfsprekend kunt u ook zelf vragen stellen. De bijeenkomst begint om 19.00 uur met een inloop, waarna om 19.30 uur het informatieve gedeelte start.

De avonden zijn niet alleen voor mantelzorgers, maar ook voor overige belangstellenden. Inwoners van Helmond die woonachtig zijn in andere wijken zijn ook van harte welkom.

U vindt wijkhuis De Geseldonk aan de Cederhoutstraat 44 te Mierlo-Hout.

De volgende mantelzorgbijeenkomsten zijn op 6 juni (onderwerp: de rol van de wijkverpleegkundige), op 5 september (onderwerp: de zorgstructuur) en op 7 november (onderwerp: de notaris)

Tags