Koffieconcert Unitas en BBC-jazz

Muziekvereniging Unitas uit Mierlo-Hout geeft op zondag 3 april samen met BBC-jazz uit Beek en Donk een koffieconcert. Aanvang 11.00 uur en het duurt tot ongeveer 12.30 uur.

Muziekvereniging Unitas o.l.v. dirigent Henk van de Weijer brengt een afwisselend concert met Big Band Muziek maar ook hedendaagse musicalmuziek met o.a. Aladin maar ook We’ll meet again, John Barry, Stop the Cavalry kortom een afwisselende concert.

BBC-jazz begon in 1991 en is uitgegroeid tot een jazz-orkest dat gevarieerde en swingende sounds speelt onder de bezielende leiding van dirigent Pierre Heesakkers.
BBC-jazz is in de afgelopen jaren niet alleen veranderd van samenstelling, ook de muziekkeuze is veranderd. BBC-jazz verzorgt graag een gevarieerd programma met tal van populaire en goed in het gehoor liggende standards. Nummers met sterke afwisseling in stijl en dynamiek, van medium swing naar fast rock tot funky en eigentijdse jazz. Van Glenn Miller tot Cole Porter via Duke Ellington naar Carlos Santana. Zuid-Amerikaanse swingnummers worden afgewisseld met lekker in het gehoor liggende easy-listening en bluesnummers. BBC-jazz blijft je verrassen.

Muziekvereniging Unitas organiseert in het kader van het 100 jarig bestaan een muziekreis naar Gran Canaria. Zijn er muzikanten of fans die het leuk vinden om ons te vergezellen of zelf mee muziek te maken. De voorbereidingen voor deze reis starten in 2023. Wil je meer informatie over deze muzikale vakantiereis dan kun je mailen naar j.schijndel8@outlook.com

Afbeelding: Vecteezy.com

Tags