Koffieconcert muziekvereniging Unitas

Muziekvereniging Unitas verzorgt op zondag 11 december een concert samen met het Orkest Zuid Fluitkwartet uit Eindhoven. Dit concert start om 11.00 uur in de Geseldonk en de toegang is gratis.

Tijdens dit concert zal Unitas onder leiding van Henk van de Weijer verschillende werken laten horen. Deze variëren van de Corona Triple tot Dancing in the Street en BigBand Swing. Het Orkest Zuid Fluitkwartet put uit het lichte muziekrepertoire.
De afgelopen periode is door Unitas hard gewerkt aan nieuwe muziek en dit optreden is een van de vele in aanloop naar het 100-jarig bestaan, dat start op 22 oktober 2023 en eindigt met een geweldige muziekreis in Gran Canaria in oktober 2024.

De optredens die Unitas gaat verzorgen in het jubileumjaar zullen als rode draad: ‘Muziek in de wijk’ hebben en dit jubileumjaar zal ook een reünie en een groots concert met de naam ‘Unitas draait door’ bevatten. Genoeg om naar uit te kijken.

Zin om aan te haken?

Heb je als oud-lid of oud-muzikant van Unitas zin om aan te haken bij één van de optredens van Unitas, dan is dat altijd mogelijk. Kom kijken op 11 december of loop een keer binnen tijdens een van de repetities op maandagavond tussen 20:00 en 21:30 uur of stuur een mailtje naar 100jaar@muziekvereniging-unitas.email . Dan nemen ze contact met je op.

Tags