Kluppels maken zaterdag nieuwe prins bekend

De Prinsbekendmakingsavond is voor “De Kluppels” de opening van het nieuwe carnavalsseizoen.

Dit jaar vindt dit plaats op 10 november 2018 in wijkhuis De Geseldonk.

Elf tips werden er gegeven voor het jaarlijkse prinseroaje. Ondertussen hebben de afgelopen weken meerdere namen de revue gepasseerd. Maar wie wordt écht de 57ste prins van het Kluppelrijk? Het blijft spannend tot de laatste seconde van de Prinsbekendmaking van 10 november om 23.11 uur. Het feest start om 20.30 uur..
Kijk alle tips terug op www.kluppels.nl

Zondag receptie nieuwe prins en traditionele borrel

Op 11 november 2018 vanaf 12:30 uur is een ieder in de gelegenheid de kersverse Prins te feliciteren met zijn verkiezing. Diverse carnavalsverenigingen met hun kapellen maken er een gewoonte van om de nieuwe Prins dan te komen feliciteren. Met name de kapellen weten dan de sfeer al behoorlijk te verhogen. Iedereen is van harte welkom om de nieuwe Prins succes toe te wensen.

Ook zal traditioneel de onthulling en de opening van het carnavalsseizoen plaats vinden op het kerkplein. Met diverse genodigden, leden en verenigingen zal het symbool van onze club “het kluppeltje” onthuld worden. Tevens zal dan bekend gemaakt worden wie de kleine Houtse Kluppelkes zal voorgaan als jeugdprins voor het komende seizoen.
Hofschenker slijterij ’t Pijpke zal een borreltje aanbieden aan alle aanwezigen.
Komt ’s morgens allen om 11:11 uur naar het kerkplein.

Bron flyer: Houtse Kluppels

Tags