KBO-St.Lucia activiteiten in De Geseldonk

COMPUTER INLOOP KBO-St. LUCIA

Hebt u kleine problemen met uw computer of tablet, of hebt u moeite met een bepaald programma, dan kunt u elke 3e woensdag van de maand (voor februari is dat woensdag 21 februari) vanaf 13.30 uur terecht in wijkhuis De Geseldonk, Cederhoutstraat 44.

 REPAIRCAFÉ KBO-St. LUCIA

 Op donderdag 22 februari van 13.00 tot 16.00 uur kunt u uw defecte spulletjes weer laten repareren bij het Repaircafé KBO-St. Lucia. Het repaircafé is gevestigd in Wijkhuis de Geseldonk , Cederhoutstraat 44 in Mierlo Hout.

Het repaircafé is voor inwoners uit Mierlo-Hout, Brandevoort en Helmond-West, maar ook uit andere wijken mag men spullen ter reparatie aanbieden.

Het repaircafé bestaat inmiddels al weer 5 maanden en voorziet duidelijk in een behoefte zo is inmiddels wel gebleken. Er worden naar beste vermogen en kennis elektrische en elektronische apparaten, speelgoed, gereedschap, fietsen, ander klein materieel, kleding en  kinderspeelgoed gerepareerd. Ook kan klein gereedschap en scharen en messen geslepen worden. Het repaircafé heeft ook een naaister voor de reparatie van kleding Ook is er een vrijwilliger die naaimachines repareert.

Omdat er volledig wordt gedraaid met vrijwilligers hoeft het reparatiewerk geen kosten met zich mee te brengen. Alleen de onderdelen voor reparatie moeten betaald worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator van het repaircafé Adriaan van Veggel, vicevoorzitter@kbo-stlucia.nl of tel. 0492-841112. Direct e-mailen kan ook repaircafe@kbo-stlucia.nl

 

 

Tags