Houtse Toneelgroep speelt in oktober ‘Een koekje van eigen deeg’ met leuke kortingsactie

Het is een Helmondse lekkernij en het begint met een Q…  Een Quukske natuurlijk!

De Houtse Toneelgroep speelt dit jaar lekker in op dit alom bekende mopje met haar nieuwe voorstelling ‘Een koekje van Eigen Deeg’, geschreven door Maurits Keyzer.

Je wordt meegenomen naar de bekende Helmondse koekjesfabriek ‘Grofsuycker Koekwerken B.V.’, waar de corrupte directeur Govert de scepter zwaait. Govert heeft waarschijnlijk nog nooit van #metoo gehoord, want hij is niet vies van zijn vrouwelijke personeel, tot grote ergernis van zijn elitaire vrouw Agaat. Terwijl de hardwerkende productiemedewerkers zwoegen aan de lopende band, regeert Govert, met een gluiperige slijmbal als assistent hijgend in zijn nek en een oliedomme secretaresse op zijn schoot, met ijzeren vuist het bedrijf èn bewaakt hij het recept van Grofsuycker’s beroemdste koekje: het Wonderkaakje! 

Op een dag komt er echter een vreemd stel naar de fabriek. Zij komen solliciteren, maar smeden ondertussen snode plannen. Zullen deze plannen het succes van de koekjesfabriek in gevaar brengen? En zijn zij de enige met duistere bedoelingen of zorgen anderen in de fabriek wellicht ook nog voor verrassingen? Je komt het allemaal te weten wanneer je deze hilarische klucht, vol sublieme woordgrappen en vlotte op elkaar volgende dialogen, bezoekt op 4, 5 of 6 oktober in De Geseldonk. Een ding is in ieder geval zeker: lieverkoekjes worden hier niet gebakken!

Koekje erbij??
Met deze bekende slogan krijg je zelfs € 1,- korting op de entreeprijs van € 8,50 wanneer je een koekje inlevert bij de kassa. (Bezoekers met reeds online betaalde kaartjes ontvangen bij de kassa een euro retour bij inlevering van een koekje).

Wanneer:
Op 4 oktober 20.00 uur, 5 oktober 20.00 uur en 6 oktober 2019 14.00 uur in wijkhuis De Geseldonk

Kaarten & Reserveren
Online via www.houtsetoneelgroep.nl
Of bel / sms / Whatsapp via de Reserveerlijn: 06-12 89 57 27

Ook kunnen kaarten nog op de dag van de voorstelling zelf aan de kassa gekocht worden (maar let op: op=op!)

Entreeprijs:
Voor slechts 8,50 euro ben je verzekerd van een avondvullende theatervoorstelling! En met de actie ‘Koekje erbij?’ kun je zelfs nòg goedkoper genieten van HTG!

Tags