Halloweenfeest dit jaar in De Geseldonk

Halloween Mierlo-Hout startte dit jaar met twee knutselmiddagen in The Cave van wijkhuis De Geseldonk.

Vele mooie creaties werden in het kader van het komende Halloweenfeest gemaakt.

Omdat vorig jaar storm en regen ervoor zorgden dat het Halloweenfeest op de speelplaats van de Odulfusschool letterlijk in het water viel, is dit jaar uit voorzorg uitgeweken naar wijkhuis De Geseldonk waar het feest op zaterdag 20 oktober van 19.00-22.00 uur wordt georganiseerd. Evenals als vorig jaar is er weer een thema: dit jaar is dat “Sprookjes en Nachtmerries”. Bijna alle decoraties en versieringen worden door de groep zelf gemaakt.

Lampionnenoptocht

Het Halloweenfeest in Mierlo-Hout start met een lampionnenoptocht, waarbij de scouting Mierlo-Hout hun kennis en organisatie toevoegt. Kinderen die willen deelnemen aan de optocht moeten om 18.15 uur bij de boerderij van de scouting Mierlo-Hout zijn. Vanuit daar vertrekken ze onder begeleiding van de scouting naar de Geseldonk. Onderweg worden ze getrakteerd op iets lekkers. Ouders mogen uiteraard meelopen, deelname aan de optocht is gratis.

Halloweenfeest en scary alley in De Geseldonk

Het feest in de Geseldonk bestaat uit spelletjes in Halloweenstijl voor de kinderen. Een spelkaart kost € 1.50. Hierop kunnen ze de spelletjes die de kinderen gedaan hebben laten afstempelen en bij een volle spelkaart krijgen ze een snoepzak. Ook kunnen ze met een spelkaart de hele avond gratis ranja drinken.

Er is ook een “Scary Alley” voor de jeugd (en de ouders) vanaf 8 jaar. Daar lopen figuranten rond die mensen laten schrikken.

Het is natuurlijk superleuk wanneer de kinderen ook in Halloweenstijl verkleed komen, maar dat is uiteraard niet verplicht.

Aanmelden voor het Halloweenfeest is niet nodig.

Meer informatie

Facebook https://www.facebook.com/halloweenmierlohout/

Website https://halloweenmierlohout.com

Instagram https://www.instagram.com/halloweenmierlohout/

Bron foto’s Halloween Mierlo-Hout, fotograaf: Marjolein van Wetten en Maarten de Booy (laatste foto).

Tags