Stichting Wijkhuis de Geseldonk is op zoek naar een                  

Gastheer/gastvrouw

De baan

Je bent het gezicht van het Wijkhuis. Tot jouw taken behoren het ontvangen van onze gasten, het draaien van bardiensten, keukenwerkzaamheden en het mee begeleiden van de vrijwilligers.

Het betreft een aanstelling van 20 uur per week. De werkzaamheden vinden zowel overdag als in de avonduren plaats. Tevens hebben we in de weekenden ook een aantal evenementen.

Het team bestaat uit vier vaste medewerkers en een twintigtal vrijwilligers.

Jij

Je bent flexibel inzetbaar en vindt het niet erg om avonden en weekenden te werken. Daarnaast beschik je over goede sociale vaardigheden. Ervaring of affiniteit met de horeca is een pre.

Wij

Wij bieden jou een functie binnen een sociaal team.

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid tot het volgen van trainingen.

Wijkhuis de Geseldonk

Wijkhuis de Geseldonk is een non-profitorganisatie die ten dienste staat van de Mierlo-Houtse verenigingen en instellingen en werkt voornamelijk met vrijwilligers. Vele verenigingen hebben hun thuis in de Geseldonk en organiseren daar ook tal van activiteiten. Ook op maatschappelijke gebied zijn er tal van instellingen actief.

Heb jij interesse of wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met of stuur je sollicitatie vóór 20 november 2021 naar:

Stichting Wijkhuis De Geseldonk

T.a.v. Tim Kuijpers op e-mailadres: info@degeseldonk.nl

of mobiel nummer: 06 24270632

De Geseldonk is ook van u, tot spoedig in De Geseldonk!

Tags