Doe mee aan ’t Houts Wielerspel!

Het wielerseizoen is in volle gang met op dit moment de mooie voorjaarsklassiekers, wat betekent dat ook de grote rondes van 2018 er weer aan komen. Ook dit jaar wordt voor deze rondes ’t Houts Wielerspel georganiseerd.

Om het spel meer daadkracht bij te kunnen zetten dan in voorgaande jaren, slaan behalve Mierlo-Hout in Actie ook Snookertown Helmond, Wijkhuis de Geseldonk en de bekende en veelal geprezen organisator Pierre Snijders de handen ineen om een fantastisch spel neer te zetten met volop spanning voor alle wielerliefhebbers, van jong tot oud.

Het invullen van de de deelnemerslijst is gemakkelijk! Deelnemen kost slechts €10,- euro per deelnemerslijst waarvan €9,- rechtstreeks naar de prijzenpot gaat!

Wat verandert er? Eigenlijk helemaal niets! Of toch wel….? Ja zeker!

Er wordt dit jaar niet alleen een Wielerspel voor de Tour de France georganiseerd maar een Wielerspel voor elke grote ronde dit jaar. Te beginnen met de Giro d’Italia, daarna de Tour de France en als laatste grote ronde de Vuelta a España. Aan het einde van elke ronde  is er uiteraard een mooie prijsuitreiking met daarbij een spetterende loterij waaraan je per deelnemerslijst gratis deelneemt met een lot.

Nog meer mooie toevoegingen? Ja zeker!

Er is namelijk ook een mooi bonusspel waaraan u  mee kunt doen (niet verplicht). Wanneer u namelijk alle drie de grote rondes meespeelt en per spel €1,- extra betaalt per deelnemerslijst maakt u kans om de beste ronderenner van Mierlo-Hout te worden. Scores van alle drie de grote rondes worden bij elkaar opgeteld en u speelt apart mee voor dit klassement.

Deelnameformulieren zijn af te halen op de volgende punten: Cafetaria ’t Hout, Café de Karper, Café de Kim, ’t Kelderke Herenmode, Woonzorgcentrum Alphonsus, Snookertown Helmond, Wijkhuis de Geseldonk, Eetcafé de Barrier of u kunt deze online downloaden op  Houts Wielerspel

De inleverdatum voor het eerste spel (Giro) is op vrijdag 4 mei 2018, voor 12:00 uur.

U speelt toch ook mee?!

Kijk ook op Facebook daar worden regelmatig actualiteiten, tips en andere informatie geplaatst!

|

Tags