Bezoek de beurs Op je Gezondheid

Kom op zondag 2 oktober tussen 11.00 en 17.00 uur een kijkje nemen in wijkhuis de Geseldonk. Daar wordt dan de beurs ‘Op je Gezondheid’ georganiseerd. Zo’n veertig deelnemers laten zien, proeven, ruiken, voelen en ervaren hoe belangrijk je gezondheid is. Het wordt een middag met veel informatie over bewegen en voeding voor oud én jong. Met demonstraties, lezing, danspresentaties  en proeverijen, dus een gezellig middagje voor het hele gezin. Er is ook aandacht voor de geestelijke gezondheid. En de toegang is gratis! Kom je met de auto, parkeer dan bij de voetbalvereniging.

Talloze verenigingen en organisaties gaan graag met je in gesprek en informeren je over de mogelijkheden. Er zijn gezellige stands met gezonde, maar toch lekkere hapjes. Neem deel aan de gezondheidscheck en krijg direct een persoonlijk advies. Maak gebruik van het aanbod aan proeflessen en krijg antwoord op vragen, waar je mee zit. Ontdek alles over bewegen en geestelijke gezondheid. Neem deel aan de gezondheidscheck door huisartsen en artsen van het Elkerliek ziekenhuis en vergroot je kennis over voeding, bewegingsleer, massages en coaching.

Kortom bezoek de beurs, die zo veel omvattend is, dat er voor elk wat wils is. Zelfs voor iemand, die supergezond is en naar een gezellig evenement wil. Dus kom naar de beurs om kennis te maken met alles wat Helmond op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl te bieden heeft!

De organisatie ligt in handen van Kansrijk Mierlo-Hout, OVMH, Wijkmanagement Helmond, Gezond Helmond, Jibb+ en nog vele andere organisaties. Ook huisartsen en artsen van het Elkerliek ziekenhuis werken mee aan deze beurs.

Voor meer informatie kijk in het speciale katern in weekkrant De Loop of neem een kijkje op de website www.opjegezondheid.nu

Daar staan ook alle deelnemers vermeld.

Tags